Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Calitate si bun gust

Membru Bizoo de 9 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Dulceata de cirese la borcan - 450g

0 stars: 0.00 din 0 pareri

19 lei Lei
Cod produs
DCR_450
Pe stoc
Nu
Out Of stock
Descriere
O dulceata de cirese facuta cu drag si dor dupa vremurile de demult, cand camara bunicii era o aventura delicioasa. Acesta este un deliciu 100% romanesc, realizat din cirese proaspat culese din gradina atunci cand acestea sunt coapte si abunda in arome. Le selectam riguros si le procesam in cele mai bune conditii pentru ca aroma si savoarea acestora sa ajunga pe masa ta.

Dulceata de cirese este realizata dupa o reteta artizanala marca Edesia si este pasteurizata. Aceasta este o incantare atat pentru cei mici, cat si pentru adulti, intrucat pastreaza vie aroma fructelor din care a fost realizata si iti ofera o experienta de servire deosebita. Dulceata de cirese este recomandata pentru servirea la micul dejun, precum si ca ingredient in prajituri sau clatite.

Iti oferim garantia gustului dulce, delicat si aromat, preferat de orice membru al familiei, in orice sezon. Pastreaza acest deliciu pentru tine sau ofera-l cadou prietenilor gurmanzi, care tanjesc dupa aromele copilariei

Descopera toate produsele noastre din Camara cu DOR.

Ingrediente: cirese proaspete, zahar, lamaie; contine 55% fruct per 100 de grame de produs.

Valori medii nutritionale la 100 grame de produs:
Valoare energetica: 314 kcal; Glucide: 71 g; Proteine: 0,88 g; Lipide: 0,09 g;

A se pastra la loc curat, aerisit, la intuneric si la maxim 35 C. Dupa deschiderea borcanului se pastreaza la frigider si se consuma in 7 zile.
Termen de valabilitate: 36 de luni.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura